VERTAALBUREAU SCELSO

(Beëdigde) vertalingen Spaans op alle vlakken !


Op hoog niveau

 Goede zakelijke communicatie……hoe bereikt u dat ?

In uw eigen taal is dat al een vak apart. Maar veel van uw zakelijke relaties zijn ook nog Spaanstalig. Dat maakt het er niets makkelijker op. Een andere taal, een andere cultuur. En toch wilt u ook met hen optimaal kunnen communiceren.

Vertaalbureau Scelso helpt u daarbij. Ons bureau voor Spaanstalige dienstverlening heeft vertalen tot een kunst verheven, geeft uw Spaanstalige gasten een welkom gevoel en biedt cursussen zodat u ook zelf met uw relaties kunt communiceren in het Spaans. Vertaalbureau Scelso biedt u Spaanse diensten op hoog niveau. Door onze vakbekwaamheid en kennis, maar ook door onze persoonlijke aanpak. Uw gezicht naar buiten... Dat bepaalt u samen met ons

 Breed inzetbaar

Professioneel, betrouwbaar, flexibel en snel. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van onze dienstverlening. Wij verzorgen vertalingen in en uit het Spaans. Ook kunt u bij ons terecht voor tolkdiensten en begeleidingen van uw Spaanstalige gasten.

 Kwaliteit gewaarborgd

Vertaalbureau Scelso biedt uitmuntende kwaliteit. U bent ervan verzekerd dat Vertaalbureau Scelso werkt met hoog gekwalificeerde, professionele vertalers en dat er bij elke opdracht een grondige kwaliteitscontrole plaatsvindt. 
E-mail