VERTAALBUREAU SCELSO

(Beëdigde) vertalingen Spaans op alle vlakken !

ONS VERTAALBUREAU

Wij zijn professioneel in Spaans. Veel bedrijven en (semi)overheidsinstellingen die contacten hebben in Spanje en Latijns-Amerika maken gebruik van onze diensten. Wij verzorgen alle aspecten van de Spaanstalige communicatie. Behalve voor vertalingen kunnen onze klanten ook bij ons terecht voor een tolk, een email of telefoontje naar Spanje.

Onze belangrijkste activiteit echter, is vertalen. Bij de totstandkoming van onze vertalingen is overleg een sleutelwoord: overleg binnen ons team, overleg met deskundigen op het desbetreffende vakgebied en overleg met de opdrachtgever. U kunt zelf ondervinden dat, dankzij onze specialisatie en werkwijze, de kwaliteit van ons eindresultaat heel hoog is.

Kortom: Scelso staat garant voor een vlekkeloze, Spaanstalige communicatie! 


Dit vertaalbureau is opgezet door Drs. Maria van Keulen-Scelso. Zij volgde eerst de opleiding tot tolk/vertaler aan de ITV Hoge School voor Tolken en Vertalen. Vervolgens studeerde zij Spaanse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam om in 2000 af te studeren.  Ze werd in 2001 door de Rechtbank in Alkmaar beëdigd als vertaalster Spaans. Eerst was zij enige jaren werkzaam op een vertaalbureau in Amsterdam om vervolgens in 2005 haar eigen vertaalbureau op te zetten die tot op heden actief is.   

http://www.uva.nl                                                         http://www.itv-h.nl/


Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten. 
E-mail