VERTAALBUREAU SCELSO

(Beëdigde) vertalingen Spaans op alle vlakken !

Taaltrainingen: vanaf voorjaar 2018 zal er de mogelijkheid bestaan om cursussen Spaans te volgen bij ons in een locatie in de buurt van Bergen/Alkmaar. In een groep, individueel, overdag of in de avonduren en op elk niveau. De cursussen zullen uit blokken van 10 lessen van 1,5 uur bestaan. Na afronding van een blok kunt u besluiten om je opnieuw in te schrijven voor een volgend blok. Bij de laatste les van ieder blok zullen er wijn en tapas geserveerd worden en uiteraard een certificaat. 

Gezellig en kleinschalig!

Onze cursussen worden gegeven door ervaren en enthousiaste Spaanstalige docenten. Naast onze huismethode 'Caminos', gebruikt iedere docent(e) tevens materiaal van zijn/haar voorkeur, De voertaal zal Spaans zijn, waardoor de cursisten ‘gedwongen' worden zo snel mogelijk Spaans te spreken tijdens de cursus. U zult zien hoe snel u het Spaans op een prettige manier onder de knie krijgt.

Zakelijke taaltrainingen: 

De Spaanse taal is één van de meest gesproken talen ter wereld. Het beheersen van zakelijk Spaans wint aan belang in het internationale bedrijfsleven. Of u de Spaanse taal wilt leren voor zakendoen in Spanje of in Zuid-Amerika, onze taaltrainers leren u effectief communiceren in de Spaanse taal en bereiden u voor op de zakelijk cultuur in de Spaanstalige landen.   

Wordt u binnenkort uitgezonden naar Mexico en spreekt u geen woord Spaans? Hebben een aantal medewerkers van uw bedrijf regelmatig te maken met Spaanstaligen aan de andere kant van de lijn die maar zeer gebrekkig Engels spreken? Ons bureau biedt intensieve, individuele taaltrainingen en bedrijfscursussen Spaans ofwel bij ons op kantoor ofwel op uw locatie. Een beginnerscursus bestaat uit 40 lesuren die in onderling overleg kunnen worden gepland. De mogelijkheid zal bestaan om een paar uur aaneengesloten per dag gedurende anderhalve week de trainingen te volgen. U zult gegarandeerd snel de taal beheersen.  

Onze gekwalificeerde en professionele docenten zorgen ervoor dat u, behalve goed Spaans, ook van alles te weten komt over Spanje en/of Latijns Amerika. 

Desgewenst integreren wij uw vakterminologie in de cursus!

 
E-mail