VERTAALBUREAU SCELSO

(Beëdigde) vertalingen Spaans op alle vlakken !

 Een goede tolk is een warm welkom voor uw gasten

U gaat naar het buitenland voor een belangrijke bijeenkomst op uw vakgebied. Al op het vliegveld wordt u opgehaald door een tolk die uw taal spreekt. Tijdens de rit naar uw hotel vertelt hij u over het land of de stad, over een festival dat net aan de gang is of over het gedrag van zijn landgenoten in het verkeer. 

U voelt zich welkom 

Dat gevoel wilt u ook uw gasten bieden. Zij zijn immers ook bij u van harte welkom. Maar zelf spreekt u hun taal niet. Of niet goed genoeg. Vertaalbureau Scelso begeleidt uw Spaanstalige gast en onderhoudt hem in zijn eigen taal. 

Vriendschap

De tolken van Vertaalbureau Scelso helpen u bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een vergadering, een rondleiding door uw bedrijf of om een bezoek aan een congres of beurs. Onze ervaring leert dat het belangrijk is om uw gasten in hun eigen taal te ontvangen. De sfeer wordt informeler, uw gasten voelen zich gewaardeerd. Bovendien gaan er geen nuances van het gesprek verloren en ontstaan er geen vervelende misverstanden. Vaak is er een vriendschappelijke band met de tolk, die immers uw gast tot steun is, en deze vriendschap heeft uitstraling naar u en uw bedrijf. 

Van studenttolk tot gerechtstolk

Voor tolkdiensten op alle niveaus kunt u bij Vertaalbureau Scelso terecht. Onze professionele tolk zorgen voor een vloeiende communicatie tijdens iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld voor het rondleiden van hoog bezoek en voor het tolken tijdens belangrijke vergaderingen en ingewikkelde, vakinhoudelijke discussies. Zo heeft Vertaalbureau Scelso tolken geleverd tijdens officiële regeringsbezoeken, bilateral overleg van de Spaanse en Nederlandse legertop en handelsdelegaties. De tolken bereiden zich voor op specifieke terminologie, als dat nodig is. Ook beschikt Vertaalbureau Scelso over gespecialiseerde gerechtstolken voor politieverhoren, rechtsbijstand en zittingen bij de rechtbank. Voor minder zware opdrachten vormen onze studenttolken een aantrekkelijk alternatief. 

Telefoon en email

Soms heeft u niet echt een tolk nodig op locatie, maar wilt u bij uw Argentijnse leverancier informeren of uw order op tijd wordt geleverd. De telefoniste spreekt echter alleen Spaans.Vertaalbureau Scelso belt voor u en stelt u onmiddellijk op de hoogte van de uitkomst van het gesprek. Ook bellen wij u de inhoud van uw Spaanstalige e-mails door, zodat u nog dezelfde dag kunt reageren.Vertaalbureau Scelso staat garant voor een vlekkeloze, Spaanstalige communicatie. Ook via de telefoon en de mail.                               

 
E-mail