VERTAALBUREAU SCELSO

(Beëdigde) vertalingen Spaans op alle vlakken !

VERTALEN 

Buitengewoon en gespecialiseerd

Vertalen is een kunst. En dat Vertaalbureau Scelso die kunst uitermate goed beheerst, blijkt uit de opdrachten die het bureau dagelijks uitvoert. Natuurlijk kunt u terecht voor correspondentie, handleidingen, contracten, brochures, boeken en onderzoeksrapporten...

Vertaalbureau Scelso vertaalt uiteenlopende tekstsoorten in en uit het Spaans. Maar ook voor buitengewone opdrachten en zeer gespecialiseerde vertalingen is Vertalbureau Scelso uw adres.

 Kwaliteit voorop

De bijzondere kwaliteit van de vertalingen wordt gewaarborgd doordat Vertaalbureau Scelso volgens een nauwgezette procedure werkt met hoog gekwalificeerde vertalers. Sommige van deze vertalers wonen en werken in Spanje. U heeft de garantie dat uw tekst wordt vertaald door een native-speaker van de doeltaal, dat wil zeggen een vertaler die is opgegroeid in de taal waarnaar wordt vertaald.

Vertaalbureau Scelso besteedt uiterste zorg aan terminologiebeheer en maakt daarbij onder andere gebruik van vertaalprogramma´s, internet en de vertaaldatabank van de Europese Gemeenschap. Het juiste gebruik van vaktermen wordt in overleg met deskundigen gecontroleerd. Een uitgebreid netwerk van vertalers en specialisten is dan ook onontbeerlijk. Zijn er onduidelijkheden in de tekst, dan worden die met de opdrachtgever besproken. De correctie op de vertaling wordt in huis uitgevoerd door de editor-terminologie-beheerder. Ten slotte wordt de gehele tekst nog eens doorgelezen voor de puntjes op de i. Juist die supervisie door Vertaalbureau Scelso, die constante interne kwaliteitscontrole, bepaalt het hoge niveau van de vertaling.

 Vertrouwen

Voor vertrouwelijke vertalingen maakt Vertaalbureau Scelso precieze afspraken met de opdrachtgever, zodat de informatie ook vertrouwelijk blijft.

                                                                        

 
E-mail